Peluang Kerjaya

Bina karier anda bersama TIMORRA. Rebutlah peluang ini untuk menyertai sebahagian dari pasukan kami.

Kekosongan Yang Ada

Jadi sebahagian daripada pasukan Timorra.

Jawatan

Soalan Lazim Yang Selalu Diajukan

Saya ingin mengemaskini butiran resume saya, adakah saya perlu menghantar semula permohonan saya?

Anda perlu menghantar semula permohonan anda sekali lagi dengan resume yang dikemas kini jika anda baru sahaja menghantar permohonan anda yang terdahulu.

Bolehkah saya memohon lebih daripada satu jawatan pada masa yang sama?

Ya, anda boleh memohon pelbagai jawatan tetapi kami akan menawarkan anda jawatan berdasarkan kesesuaian yang terbaik bagi anda! Sila ambil perhatian bahawa anda hanya boleh menemu duga untuk satu jawatan pada satu masa.

Bolehkah saya memohon semula jawatan yang sama jika permohonan saya tidak berjaya sebelum ini?

Ya, sekiranya jawatan tersebut belum diisi, anda boleh memohon semula jawatan tersebut. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan anda untuk meningkatkan kemahiran diri anda sebelum anda memohon semula untuk jawatan yang sama.

Bagaimanakah saya boleh mengetahui status permohonan saya?

Kami akan memaklumkan anda tentang status permohonan anda jika diterima dan langkah seterusnya dalam proses pengambilan pekerja melalui e-mel. Sila berikan sedikit masa untuk pihak kami untuk menghubungi anda.

Apa yang diharapkan untuk temu duga bersemuka?

Pengurus pengambilan pekerja kami ingin mengetahui tentang anda dan juga menguji kemahiran anda! Jangkakan beberapa soalan tingkah laku, hipotetikal atau berasaskan kes yang berkaitan dengan peranan yang anda telah mohon.

Saya tidak dapat menghadiri temu duga pada masa yang dijadualkan kerana saya mempunyai sesuatu yang mendesak untuk dihadiri, apakah yang perlu saya lakukan?

Untuk menjadualkan semula temu duga anda, anda perlu menghubungi penyelaras pengambilan kami yang anda hubungi. Mereka akan memastikan anda dimaklumkan jika temu duga berjaya dijadualkan semula.

Bilakah tempoh pengambilan pelatih latihan industri bila saya harus mula memohon?

Kami buka pengambilan pelatih sepanjang tahun jika ada keperluan. Tiada tempoh khusus untuk permohonan latihan industri dan anda boleh menyemak senarai pembukaan jawatan di laman web kami untuk dapatkan peluang latihan.

Bolehkah saya memilih tempoh latihan saya?

Pemilihan tempoh latihan industri atau sebarang pelanjutan tempoh latihan industri boleh dibenarkan tertakluk kepada keperluan institusi pengajian anda.

Saya hanya boleh menjalankan latihan industri hanya pada tarikh tertentu kerana keperluan institusi pengajian saya. Adakah itu dibenarkan?

Kami akan menyemak tempoh ketersediaan anda dan anda akan membincangkan ketersediaan anda dengan pengurusan pengambilan pelatih latihan industri kami.

Berapa lamakah tempoh latihan industri?

Tempoh latihan industri adalah berdasarkan tempoh yang ditetapkan oleh pihak institusi pengajian anda.

Berapakah bilangan hari bekerja yang diperlukan untuk latihan sambilan dengan Timorra?

Bilangan hari bekerja untuk latihan industri kami 6 hari bekerja seminggu.

Sertai Pasukan Kami Sekarang

Padankan kemahiran dan minat anda dengan kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Hubungi Kami

Dalam Penyelenggaraan.

Bobby Abang Timorra
Online
Salam.
Bagaimana saya boleh bantu anda hari ini?
Mula Chat Whatsapp